Bahçelievler Alperen Ocakları İlçe Başkanı Adem KARS 4 Ocak Pazar Günü saat 18:00'de Bahçelievler Belediyesi Nurettin Topçu Salonunda halka ücretsiz konser düzenlediler.

Geceye, Kaymakam Rıfat SEMİZ, BBP'nin sevilen ismi İşadamı Salih Ethem MİCAN, Alperen Ocakları E.K.D.V. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Alperen Ocakları İl Başkanı Süleyman SOLMAZGÜL, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin AKTAŞ, Milliyetçi Avukatlar Gurubu eski il başkanı Av.M.Oguzhan SUCU, İstanbul Muhtarlar Derneği genel başkanı Selami AYKUT, Av.Ibrahim ÖZDEMİR, Kuyumcukent yönetim kurul üyesi Ali ÜZEN, Bağcılar Lisesi mezunları ve mensupları Dernek Bşk. Kemal KIR, BBP İstanbul İl yönetimi ve bir çok stk temsilcisi davete katıldı.

Bahçelievler Alperen Ocakları İlçe Başkanı Adem KARS'ın selamlama konuşmasından sonra Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Süleyman SOLMAZGÜL gecede yaptığı konuşmada milli ve manevi değerlerine bağlı gençlik yetiştirmek için mücadele ettiklerini dile getirdi.