CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ben cebimi değil, vatandaşı düşünüyorum" dedi.
Gaziantep’te Sebze ve Meyve Hali’ne giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnafı ziyaret etti, Esnafla özçekim yapan Kılıçdaroğlu, ikram edilen baklava ve meyvelerden yedi. Daha sonra Nizip’e geçen Kılıçdaroğlu, otoban girişinde karşılandı. Nizip ilçe merkezinde seçim otobüsü ile tur atan Kılıçdaroğlu, esnaf kıraathanesinde durarak çay içti.
Vatandaşların ve esnafın sorunlarını da dinleyen Kılıçdaroğlu, "Fabrikaları da açacağız, işsizliği de önleyeceğiz. Herkes geçinecek. Herşeyden önce bu ülkenin huzura ihtiyacı var. Kavgasız siyasete, birbirimizi kucaklamaya ihtiyacımız var. Snun da yapacağız ve bunun da sözünü veriyorum. Çünkü ben cebimi değil, vatandaşımı düşünüyorum. Vatandaşın derdi varsa eğer o dert benim derdim. Ve ben o derdi çözeceğim" dedi.
’Başbakan Kemal’ sloganları atılması üzerine ise Kılıçdaroğlu, "Slogan güzel, onu hayata geçireceğiz. 1 Kasım’da sandığa gideceğiz, bu ülkenin kötü talihini birlikte değiştireceğiz" dedi. Vaatlerini sıralayan Kılıçdaroğlu, emekliye Ramazan ve Kurban bayramlarında birer maaş ikramiye vereceklerini söyledi.

"BENİM BİR DERDİM YOK"
Daha sonra CHP ilçe teşkilatına giden Kılıçdaroğlu, seçim otobüsünden parti binası önünde toplanan kalabalığa seslendi. Kılıçdaroğlu, buradaki kısa konuşmasında Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi. 1 Kasım’da sandığa gidilmesini ve CHP’ye oy verilmesini isteyen Kılıçdaroğlu, "Bana yetki verin, Türkiye’nin sorunlarını çözeceğim. Benim bir derdim yok. Benim derdim Türkiye’nin geleceği. 1 Kasım’da sandığa gidin. Eğer diyorsanız hayatımızdan çok memnunuz, o zaman gidin AK Parti’ye oy verin. Ama memnun değiliz, derdimiz var, sorunumuz var, Türkiye’de huzur kalmadı diyorsanız onun adresi de belli. Geleceksiniz ve CHP’ye oy vereceksiniz. Hiç bunun orta yolu yok. Saraya hizmet eden bir başbakan istiyorsanız adresi belli, Ahmet Davutoğlu, saraya değil de millete hizmet eden bir başbakan istiyorsanız, onun adresi de belli, CHP, Kılıçdaroğlu. Ben saraya hizmet etmem, halka hizmet ederim. Ben yetkiyi saraydan almam, milletten alırım" dedi.
Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Kılıçdaroğlu’nun mitingi öncesinde polis alanda yoğun güvenlik tedbirleri aldı. Miting öncesi polis köpekleri alanda bomba taraması da yapıldı.
(İHA)