Şırnak’ta PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Er Kağan Kandemir’in Denizli’nin Çivril ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.
Şırnak’ta teröristlerle çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu. 3 şehitten biri olan Piyade Er Kağan Kandemir’in Denizli’nin Çivril ilçesinde yaşayan ailesine acı haberi askerler verdi. Öğleden sonra Çivril ilçesinde şehit Kandemir’in ailesinin yaşadığı eve gelen askerler, acı haberi anne Ayşe Kandemir ve baba Ergun Kandemir’e verdi. Anne ve baba, oğullarının şehadet haberini alır almaz anne ve baba gözyaşlarına boğuldu. Feryat eden anne ve babayı hazır bekletilen sağlık ekipleri sakinleştirdi.
Olayın duyulmasının ardından vatandaşlar şehidin evine akın etti. Eve gelen aile yakınları, baba Ergün Kandemir’e başsağlığı diledi. Şehit Piyade Er Kağan Kandemir’in bazı yakınları evin önünde fenalık geçirirken, sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Çevresinde çok sevildiği kaydedilen şehit Kandemir’in arkadaşları da evin önünde gözyaşı döktü. Evin önünde oturan baba Ergün Kandemir’e askerler ve Çivril Kaymakamı Orhan Burhan da eşlik etti.
Askerden dönmesine kısa bir süre kaldığı öğrenilen şehidin evine büyük bir Türk Bayrağı asıldı. Şehit Piyade Er Kağan Kandemir’in cenazesinin yarın Çivril’e getirilmesi bekleniyor.
(İHA)