Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, “Kanser Haftası” nedeniyle, kanser hastası olan ailelere moral ziyareti gerçekleştirdi. Kanser hastaları ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Kanser Haftası sebebiyle, ilçe genelinde ikamet eden kanser hastası aileleri evlerinde ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, ilk olarak Çıksorut Mahallesinde ikamet eden 60 yaşındaki kanser hastası Celal Karahan’a evinde moral ziyareti gerçekleştirerek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastalığı hakkında Celal Karahan’dan bilgi alan Başkan Fadıloğlu, bir süre Karahan ile sohbet etti.
AİLELERDEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Şehitkamil Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu dile getiren Celal Karahan, hizmetlerinden dolayı Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti. Kanser hastası Celal Karahan’a ve ailesine her türlü maddi ve manevi destekte bulunan Başkan Fadıloğlu, daha sonra aynı mahallede bulunan 61 yaşındaki Haci Bozoğlu’nu, evinde ziyaret etti. Burada da kanser hastası Haci Bozoğlu ile yakından ilgilenerek, moral veren Başkan Fadıloğlu, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Fadıloğlu daha sonra, Hasırcıoğlu Mahallesi’nde ikamet eden 62 yaşındaki kanser hastası Emine Geçili’yi ziyaret etti. Emine teyzeye de geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Fadıloğlu, son olarak Sarıgüllük Mahallesi’nde ikamet eden 42 yaşındaki Ramazan Özkan’a moral ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren kanser hastası Ramazan Özkan, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti. Karşılıklı sohbet içerisinde geçen ziyaret sonunda Başkan Fadıloğlu, Ramazan Özkan ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak evden ayrıldı.