2016 AÖF dönem sonu sınav sonuçları açıklanmıştı. 4-5 Haziran tarihinde yapılan AÖF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş son buldu. AÖF sınav soruları ve cevap anahtarları sınavdan sonra hemen yayınlandı. AÖF sınav sonuçlarının ardından gözler tek ders sınavında.
AÖF TEK DERS SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

4-5 Haziran tarihinde yapılan AÖF final sınavının sonuçları açıklanmasının ardından merak edilen konu tek ders sınavı oldu. Tek ders sınavıAÖF ders geçme notu vize ve final sınavlarının ortalaması alınarak yapılıyor. Tek dersten başarısız olan adaylar mezun olabilmek için AÖF Tek ders sınavına girebiliyorlar.

2015-2016 Tek Ders Sınavları 16 Temmuz 2016'da yapılacak. Tek ders sınavından başarılı olan öğrenciler mezun olma hakkını elde edecekler.
Açıköğretim Sisteminde 7/24 Çağrı Merkezi Hizmeti

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde öğrencilerin eşzamanlı olarak telefon aracılığıyla hizmet aldıkları önemli bir yapı olan çağrı merkezinde yeni bir uygulama başladı. Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezi öğrencilerimize daha fazla yardımcı olabilmek için Mayıs 2016 tarihinden itibaren hafta içi - hafta sonu fark etmeksizin her gün 7/24 olarak hizmet vermeye devam edecektir.

Açıköğretim Sistemi ile ilgili bilgi almak için öğrencilerimiz Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezini 0 850 200 46 10-19 (10 hat) ya da 444 10 26 numaralarını arayarak 7/24 bilgi alabilirler.

SINAV GÖREVLİLERİ İÇİN HATIRLATMALAR

Anadolu Üniversitesi Merkezi Sınav Yönergesi dikkatle okunmalı ve uygulanmalıdır.Adaylar sınava girebilmek için “Sınav Giriş Belgesi” ile “Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi”ni yanlarında bulundurmak zorundadır. Bu belgelerin eksikliği durumunda adaylar sınava alınmamalıdır.Salon Başkanları her bir adayın soru kitapçığı türünü cevap kâğıdındaki “Test Grubu” bölümüne kodladığını kontrol etmeli ve cevap kâğıdında yer alan “Test Grubu Kontrolü” bölümünü paraflamalıdır.Salon Başkanları adayların test grubunu “Salon Kontrol Listesi”nde kodlamalıdır.Sınav binalarında “Bina Sınav Sorumlusu” ve “Güvenlik Görevlileri” dışındaki tüm görevliler sınav süresince (varsa) cep telefonu vb. mobil cihazlarını kapalı konumda tutmak zorundadır.