Beşiktaş, transfer sezonunun en dikkat çekici isimlerinden birini kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandırdı. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da parlayan Milot Rashica, İstanbul'a adım attı. 27 yaşındaki kanat oyuncusu kulüp yetkilileri, asbaşkan Emre Kocadağ ve coşkulu taraftarlar tarafından Atatürk Havalimanı'nda coşkuyla karşılandı. 

Rashica, İngiltere'nin Norwich kentinden kalkan özel uçakla İstanbul'a gelerek Beşiktaş'a katıldı. Siyah-beyazlı formayı giymek için sabırsızlanan Rashica, yarın yapılacak sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak. 

Heyecanlı bekleyiş içerisinde olan Rashica, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Burada olmaktan dolayı inanılmaz mutluyum. Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte yer alacağım için sabırsızlanıyorum." şeklinde konuştu. 

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Rashica, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 30 maçta forma giydi. Bu maçlarda 6 gollük bir performans gösterdi.