Adana’nın Kozan ilçesinde direksiyon başında uyuklayan bir kamyon şoförü, kullandığı kamyonla birlikte tek katlı bir evin yatak odasına girdi. Yaz sıcakları nedeniyle evde bulunanlar dışarıda yattığı için büyük bir faciadan dönüldü. Kaza’da biri ağır 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Hacıbeyli mahallesinde saat 02.20’da meydana gelen olayda, Ceyhan’dan Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesine gitmekte olan Hacı Veli inan’ın(37) kullandığı 46 N 3056 plakalı kamyon sürücü Hacı Veli İnan, uykusuna yenik düşünce direksiyon hâkimiyetini kaybetti ve yol kenarındaki Murat Uçar’a ait evin yatak odasına girdi. Evde bulunanların evin dışarısında yattığı için büyük bir faciadan dönüldü. Evde bulunan ve Büşra Avan(20) şoka girerek korktuğu için Ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kamyonda muavin olarak bulunan Ali Çiınkır(53) ise kaza sonrası kamyonda sıkıştığı için yaklaşık 2 saatlik bir çalışma sonrası sıkıştığı yerden çıkartılarak Ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı
(İHA)