Adana Seyhan Baraj Gölü’nde bulunan cismi kadın cesedi sanan vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olayı film izler gibi seyreden vatandaşlar, sualtı polisi tarafından sudan çıkarılan cismin kütük olduğu anlaşılınca rahat bir nefes aldı.
Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan Baraj Göl’ünün kıyısında bulunan Adana Menderes Bulvarı’nda meydana geldi. Suda bulunan cisim gören vatandaşlar, polisi ayarak, “Gölde, kadın cesedi var” ihbarında bulundu. İhbar üzerine olay yerine geden karakol ve cinayet büro ekipleri, suda yüzen cismin ne olduğunu anlamak için gazetecilerin kamera ve fotoğraf makini kullandı. Gazetecilerin çektikleri fotoğrafları ve görüntüleri yaklaştırarak izleyen ekipler, cismin ne olduğundan emin olmak için sualtı ekibi istedi.

FİLM İZLER GİBİ SEYRETTİLER
Bu sırada Adana Menderes Bulvarı’ndan geçen vatandaşlar, polis ekiplerini görerek toplandı. Bazı vatandaşlar cismin ne olduğunu anlamaya çalışırken, bazı vatandaşlar cep telefonları ile görüntü çekti.
Ekiplerin bildirmesi üzerine olay yerine gelen sualtı ekibinden bir ‘balık adam’, suya girerek cismin yanına yüzdü. Balık adam, kadın cesedi zannedilen kütüğü kıyıya çıkarttı. Bu anları cep telefonuna kaydeden ve büyük bir merakla çalışmaları izleyen vatandaşlar ise derin bir ‘on’ çekti.
(İHA)