Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı Aksu Semt Polikliniği, 7/24 acil servisi ile iki aydır bölge halkına hizmet veriyor.
Aksu Semt Polikliniği’nin acil servisine toplam 8 bin 150 kişinin müracaat ettiği belirtilirken, dahiliye, kulak burun boğaz, cildiye, üroloji, genel cerrahi, göğüs hastalıkları, psikiyatri, nöroloji, fizik tedavi, çocuk hastalıkları ve ortopedi poliklinikleri bulunan semt polikliniğine açıldığı günden itibaren acil servis de dahil olmak üzere toplam 14 bin 780 hastanın başvurduğu bildirildi.
Semt polikliniğine başvurmak isteyen vatandaşların, Alo 182 Randevu hattını arayarak ya da MHRS üzerinden başvurularını yapabilecekleri belirtilirken, Aksu Semt polikliniğinin açılması ile yine Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı Sema Yazar Semt Polikliniği’nin hasta yükünün hafiflemesinin beklendiği ifade edildi. Aksu Semt Polikliniği’nde bir sorumlu hemşire olmak üzere 11 hemşire, 10 tıbbi sekreter, 1 vezne memuru, 1 röntgen, 2 laboratuvar teknisyeni ve 7 temizlik personeli çalıştığı kaydedildi.
AKSU BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
Aksu Semt Polikliniği Sorumlu Hemşiresi Ayşe Nur Özen, kaliteli, güvenilir, ulaşılabilir sağlık hizmetleri, güler yüzlü ve deneyimli personelleri ile Aksu Semt Polikliniği’nin vatandaşa hizmet vermeye devam ettiğini, yeni branşların da yakın zamanda hizmet vermeye başlamasının planlandığını belirtti. Özen, ayrıca eski Aksu Belediye binasının Aksu Semt Polikliniği olması noktasında vermiş oldukları desteklerden dolayı Aksu Belediyesi’ne teşekkür etti.